På sporet af det kunstige liv

• Vincent F. Hendricks

Presse/medie

Beskrivelse

Forskere herhjemme og i udlandet er på sporet af det kunstige liv. I august sætter eksempelvis Roskilde Universitetscenter fokus på emnet med konferencen 'Sunrise, hvor en række af verdens forskere på området og filosoffer, politikere med flere drøfter fordele, ulemper og mulige fremtidsscenarier. Ifølge Vincent F. Hendricks, professor i filosofi på universitetet og initiativtager til konferencen er der dog grund til, at være lidt forsigtig i forhold til at skabe kunstigt liv. - Der er klart mange positive perspektiver i syntetisk liv, men det er også et godt princip at være forsigtig. Nye videnskabelige opdagelser har før vist sig at få negative konsekvenser eller at blive misbrugt. Det samme kan ske med kunstigt liv i form af biologisk krigsførelse og udvikling af biologiske våben, siger Vincent F. Hendricks. (Side. Sektion. Default)
Periode24 jul. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelPå sporet af det kunstige liv
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten/Morgenavisen
    Dato24/07/2008