Omlægninger fører til stress i den offentlige sektor

Presse/medie

Beskrivelse

Langt de fleste patienter på landets stressklinikker arbejder i den offentlige sektor; det viser en rundspørge foretaget af Ugebrevet A4, der har spurgt de af landets arbejdsmedicinske klinikker, som beskæftiger sig med stress. Ifølge eksperter skal årsagen findes i de mange omlægninger den offentlige sektor har været igennem i de senere år. Den offentlige sektor skal hele tiden omstille sig - senest med folkeskolereformen og kommunalreformen, siger lektor på Institut for Mennesker og Teknologi på RUC Klaus T. Nielsen. FOA-formand Dennis Kristensen er enig og påpeger, at det desuden er følelsesmæssigt belastende at arbejde med mennesker, hvis man oplever, at man ikke har tid til at levere et godt stykke arbejde.
Periode12 jan. 2016

Mediedækning