... og valgets vinder er: Forbrugeristisk Folkeparti

Presse/medie

Beskrivelse

"De forbrugeristiske medborgere" har forskere døbt en ny vælgergruppe. Denne gruppe forener individualisme og fællesskab, de vil have frit valg i den offentlige sektor, og så er de villige til at betale skat for det. De vurderes samtidig at få afgørende betydning for morgendagens folketingsvalg. Studieleder på Roskilde Universitets Institut for Samfund og Globalisering Rasmus Willig genkender karakteristikken af denne nye vælgergruppe. - De vil gerne have så mange valgmuligheder som overhovedet muligt. De er enige om, at det er et kollektivt ansvar, at de kan bibeholde de mange individuelle valg. Det er en af forklaringerne på, hvorfor de gerne vil være med til at betale høje skatter, udtaler han.
Periode14 sep. 2011

Mediedækning