Nybyggeri af almene boliger er gået i stå

Presse/medie

Beskrivelse

Flere branchefolk og eksperter mener, at den almene boligsektor er på vej ind i en dyb krise, hvis man ikke allerede bruger ordet krise om den nuværende situation. Til trods for, at 100.000 står på venteliste til en billig bolig, er nybyggeriet i sektoren gået helt i stå, og boligselskaberne har hård konkurrence om retten til grundene fra profitinvestorer, der også udkonkurrerer selskaberne på prisen. - Det er regeringens opfattelse, at jord skal sælges til markedsværdi, uanset hvad formålet med den er. Det er rationelt ud fra en økonomisk liberalistisk tankegang, men ikke ud fra en demokratisk planlægningssynsvinkel, siger John Andersen, professor i bystudier ved Roskilde Universitet.    (Side. Sektion. Første)
Periode2 jan. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelNybyggeri af almene boliger er gået i stå
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato02/01/2009