Beskrivelse

Motivation med mening

’Sådan styrker du motivationen’. ’Har du tabt din motivation?’ ’Vi søger medarbejdere med stor motivation’. Det skorter ikke på selvfølgelige henvisninger til begrebet motivation i alt lige fra jobopslaget og selvhjælpslitteratur til coach- og konsulentbranchen.

Men er motivationen nu også så lige til endda? Og hvilken berettigelse og betydning har begrebet i den socialfaglige verden? SUF Magasinet sender dig hele vejen rundt om motivationsbegrebet i selskab med nogle af landets dygtigste motivationsforskere, og du møder masser af markante holdninger.

– Hvis du mestrer motivationen, kan den føles som en meget fri dans, selvom den dybest set er yderst struktureret. Hvis du derimod ikke mestrer den, kan den opleves som en stor spændetrøje, lyder det eksempelvis fra John Benedicto Krejsler, professor, ph.d. & cand.pæd., Institut for Pædagogik & Uddannelse, Aarhus Universitet.

I dette nummer af SUF Magasinet er profilen vinderen af Cavlingprisen, Politiken-journalisten Anders Legarth Schmidt, der bringer dig bagom sine skelsættende reportager fra Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Periode1 jun. 2021

Mediedækning

1

Mediedækning