Presse/medie

Periode16 nov. 2023 → 17 nov. 2023

Mediedækning

Mediedækning

• Titel Milliarder i spil: Pensionskasserne vil bygge flere skoler, sygehuse og fængsler
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbLicitationen
    MedietypeTryk
    Land/OmrådeDanmark
    Dato17/11/2023
    BeskrivelseAlle offentlige byggerier til over 100 mio. kr. skal i spil som offentlig-privat partnerskab. Det er et af flere forslag fra pensionskasserne, som nu byder sig til som partnere på langt flere velfærdsbyggerier.
    Producer/forfatterLars Dalsgaard Adolfsen
    PersonerOle Helby Petersen
  • TitelMilliarder i spil: Pensionskasserne vil bygge flere skoler, sygehuse og fængsler
    Grad af anerkendelseNational