Miljøforskere ser tilbage mod fremtiden

• Bo Poulsen

Presse/medie

Beskrivelse

Tidligere rektor på RUC, Poul Holm, er en af hovedtalerne, når verdens første kongres for miljøhistorie afvikles i København i næste uge. Kongressen vil samle 600 forskere fra mere end 50 lande, og de vil sætte fokus på fortiden for at søge svar på fremtidens miljøudfordringer. - Vi ved med sikkerhed, at vi i dag befinder os i en periode, hvor mennesket selv udøver afgørende indflydelse på jordkloden. Men kun ved at skue mod fortiden kan vi forstå fremtiden ordentligt, forklarer konferencens koordinator og miljøhistoriker ved Roskilde Universitet, Bo Poulsen. Et mål med konferencen, der er et samarbejde mellem RUC og Malmö Högskola, er at skabe et overordnet billede af det historiske forhold mellem menneske og miljø for at forstå og læse de udfordringer, som der for alvor kommer i fokus ved det internationale COP15 topmøde i København til december.
Periode3 aug. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelMiljøforskere ser tilbage mod fremtiden