Mere i løn eller hjælp til rengøring?

• Jeppe Højland

Presse/medie

Beskrivelse

Fremtidens løn er fleksibel. Stadigt flere virksomheder tilbyder medarbejderne alternativer til kontant udbetaling af løn, eksempelvis i form af fri bil, telefon, internet, rengøringshjælp, flere fridage og afspændingskurser. Det fortæller Jeppe Højland, som skriver ph.d. om lønsystemer på Institut for Virksomhedsstudier på RUC. Fordelen for medarbejderne er, at virksomheden arrangerer tingene, og at virksomheden ofte kan købe tingene billigere end den enkelte ansatte. Derudover er der nogle skattemæssige fordele ved personalegoder. Den fleksible løn fokuserer også på den enkelte medarbejders behov. Det får de fleste ansatte til at føle sig mere værdsat, og det har en positiv effekt på medarbejdernes motivation og tilfredshed, forklarer Jeppe Højland.1. sektion, side 8(Øvrige kilder: Vejle Amts Folkeblad 08-02-2006, Din Bil, side 5) (Side.8 Sektion. Første)
    Periode10 feb. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelMere i løn eller hjælp til rengøring?
      Mediets navn/udløbDagbladet Ringsted
      Dato10/02/2006