Massiv byudvikling ved nyt sygehus

Presse/medie

Beskrivelse

For nylig indviedes 188 ungdomsboliger omkring det nye sygehus i Odense Kommune. Etableringen af de nye boliger er sket i takt med, at man har udvidet Syddansk Universitet og opført det nye sygehus, som ifølge Odenses borgmester Jan Boye (K), vil fungere som vækstmotorer i området. Professor og ekspert i byudvikling John Andersen fra Roskilde Universitet anerkender kommunens fokus på boligbyggeri, men fastslår samtidig, at det er vigtigt konstant at holde den nye bydel opdateret og i gang. - Man skal sørge for at skabe den nødvendige dynamik, så folk gider opholde sig i bydelen. Ellers vil et nyt område meget hurtigt ende som en død bydel, ingen gider at være i, uddyber John Andersen.  (Side. Sektion. 1. sektion)
Periode16 feb. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelMassiv byudvikling ved nyt sygehus
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato16/02/2009