Lektor før og efter syndefaldet

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge lektor i psykologi på Roskilde Universitetscenter Bodil Pedersen minder den nye danske film 'Spillets regler', der netop omhandler en lektor på Psykologisk Institut , "mest om et kammerspil om universitetslivet". I filmen bliver lektoren en brik i et ubehageligt magtspil på grund af sin ambition om at opnå den eftertragtede professortitel. Også lektorkollegaen Isak Winkel Holm fra Kunst- og Kulturvidenskab på Københavns Universitet kan nikke genkendende til delelementer i filmen, men må tilkendegive, at der er langt til virkelighedens lektorliv.- Du eksponerer dig selv enormt meget som forsker, fordi du lægger dit hjerteblod i det, du laver, men samtidig får du ikke voldsomt meget svar på, hvad folk synes om det. Derfor er der jo en enorm sårbarhed og mange stærke følelser forbundet med vores profession, siger Bodil Pedersen blandt andet. (Side. Sektion. Første)
Periode25 apr. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelLektor før og efter syndefaldet
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato25/04/2008