Ledelse kan få det værste frem i de bedste

Presse/medie

Beskrivelse

Den udbredte opfattelse af problemet om dårlig ledelse provokerer Frances Jørgensen, lektor på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. I sin 15-årige karriere som rådgiver, forsker og underviser  har hun aldrig mødt en ond leder, så hun mener, at problemet består i, at mange ledere bliver sat i en situation, hvor de ufrivilligt kommer til at fremstå som onde. Anita Mac, lektor på RUC og forfatter til bogen "Fri os fra dårlig ledelse", mener, at dårlig ledelse til dels skyldes manglende ledelsesfaglige kompetencer hos lederen, og ofte får lederen ikke den rette betingelser til at lede. Stigende krav om resultater betyder, at man mister en 'opbakkende ledelseskultur'. Og når der ikke er fokus på, hvad det vil sige at være en god leder, undrer det ikke, at den enkelte leder i medarbejdernes øjne har svært ved at være en god leder, siger Anita Mac. (Side.8-9 Sektion. BørsenExecutive)
    Periode11 jan. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelLedelse kan få det værste frem i de bedste
      Mediets navn/udløbBørsen
      Dato11/01/2008