Kunstigt liv udfordrer menneskeheden

• Vincent F. Hendricks

Presse/medie

Beskrivelse

Inden længe vil det være muligt for forskere at fremstille kunstigt liv og gennem dna genoplive de døde. Dette vil både medføre positive og negative udfordringer, som man vil komme i møde på en stor konference på Roskilde Universitetscenter i august. Her vil anerkendte genforskere og en sikkerhedsstrategeg fra det amerikanske Homeland Security tegne et øjebliksbillede af udviklingen, samt sætte fokus på to videnskabelige nybrud: Hvilke konsekvenser kan det få for menneskers overlevelsesvilkår, at vi inden længe kan skabe primitivt liv i et laboratorium? Og hvordan vi skal forholde os til, at man snart kan genskabe dødt dna? Bag konferencen finder man en af hovedarrangørerne, professor i filosofi ved Roskilde Universitetscenter, Vincent F. Hendricks. (Side. Sektion.
Periode6 jul. 2008

Mediedækning