Beskrivelse

Debatten ér meget rå på nettet, siger Mads Kæmsgaard Eberholst, der er studielektor i kommunikation, journalistik og medier ved Roskilde Universitet.

"Der er ingen tvivl om, at den debat, som foregår omkring særligt emner som indvandrere og køn, er meget rå og meget synlig. Der er blevet kort fra tanke til handling. I gamle dage var der et naturligt filter, fordi man skulle finde skrivemaskinen frem og sende brevet til en redaktør, som kunne sortere det fra, hvis det var hadefuldt. Det filter er væk. I dag sparker man noget af sted, hvis man lige er i dårligt humør og skal afreagere..."

Periode20 jan. 2017

Mediebidrag

Mediebidrag

• TitelHvad driver hadet på internettet?
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    LandDanmark
    Dato20/01/2017
    BeskrivelseDebatten ér meget rå på nettet, siger Mads Kæmsgaard Eberholst, der er studielektor i kommunikation, journalistik og medier ved Roskilde Universitet.
    Producer/forfatterKaren Sofie Egebo
    PersonerMads Kæmsgaard Eberholst