Hjemmet er ved at skifte køn

Presse/medie

Beskrivelse

Når det kommer til indretningen af det fælles hjem, er mændene kommet mere på banen, således at man i dag er mere fælles om indretningen. Det mener blandt andre Finn Hagedorn, som er leder af Institut for Dansk Detailhandel. Historiker og forfatter til bogen "Det faderløse samfund" Henrik Jensen fra Roskilde Universitetscenter er dog ikke enig i denne vurdering. Han mener, at det stadig er kvinderne, der har bukserne på i hjemmet, og at det blot er udtryk for en lille modstrøm i overfladen af kønsrollemønstret, hvis mændene har vundet indpas på indretningen. Henrik Jensen udtaler i øvrigt, at nogle mænd har indset, at de må være taktiske, hvis de vil have indflydelse på indretningen, og derfor er de nødt til at interessere sig for den. (Side.4 Sektion. Hele avisen)
    Periode10 mar. 2007

Mediedækning

Mediedækning

• TitelHjemmet er ved at skifte køn
      Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
      Dato10/03/2007