God idé eller et mediespil?

• Peter Bogason

Presse/medie

Beskrivelse

Borgmester Michael Zieglers (K) er flyttet ind i en lejlighed i Taastrupgård for en måned, men hvad siger eksperterne til det? Professor Peter Boganson fra Institut for Samfundsvidenskab og Erhvervsøkonomi på Roskilde Universitetscenter (RUC) mener, at borgmesteren med initiativet giver udtryk for, at han har lyst til at udforske lugten i bageriet. Men han vurderer, at der kan komme så meget fokus på Michael Zieglers, at han ikke kommer til at opleve stedet som almindelig beboer, men kun får mulighed for at opleve lugten "i bageriets opgang". Professor John Andersen, der forsker i ghettoisering på RUC, tilføjer dog, at det er et frisk initiativ, som skal ses i forhold til det intet at gøre. Roskilde, side 7 (Side.7 Sektion. Roskilde)
    Periode1 mar. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelGod idé eller et mediespil?
      Mediets navn/udløbDagbladet Roskilde Tidende
      Dato01/03/2006