Gensplejset mad er ufarlig

Presse/medie

Beskrivelse

Genmodificerede afgrøder er skadelige for naturen og mennesker. Sådan har medierne og miljøforkæmpere markedsført genmodificerede afgrøder i Europa de seneste ti år, men en undersøgelse viser, at naturen og mennesker ikke tager skader af at have afgrøderne på markerne. Miljøbiolog ved RUC og medlem af Det Etiske Råd Peder Agger mener dog, at der alligevel er grund til at være skeptisk overfor de modificerede planter. Man kan nemlig ikke have tiltro til, at forskere kan udregne risici ved genmodificerede afgrøder over en længere periode med ti års datamateriale, mener han. (Side.1 Sektion. Første)
Periode30 jan. 2007

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelGensplejset mad er ufarlig
    Mediets navn/udløbNyhedsavisen
    Dato30/01/2007
    Producer/forfatterSophie Nyborg
    PersonerPeder Winkel Agger