Gøglerbåden sejler videre efter razzia

• Marlene Spanger

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge Marlene Spanger, der som ph.d.-studerende ved Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet forsker i international prostitution og menneskehandel, bliver de udenlandske prostituerede forhindret i at tjene penge og finde en vej ud af fattigdommen, når det danske politi rykker ud i en af sine storstilede redningsaktioner. - Det gør jo ikke ligefrem kvindernes økonomiske situation bedre at blive snuppet af politiet. Tværtimod, påpeger Marlene Spanger, som ligeledes sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt kvinderne overhovedet vil reddes eller om de bare vil have bedre vilkår. Det er et spørgsmål, vi som samfund bliver nødt til at stille os selv, ligesom vi må spørge os selv, for hvis skyld det er, at vi prøver at hjælpe, pointerer Spanger. (Side. Sektion. 1. sektion)
Periode27 mar. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelGøglerbåden sejler videre efter razzia
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato27/03/2009