Gærceller kan erstatte vin og fede fisk

    Presse/medie

    Beskrivelse

    Den danske biotekvirksomhed Fluxome har udviklet en metode, hvorved stoffet Resveratrol, som i flere år har været tiltænkt helbredsforstærkende gevinster, kan fremstilles i store mængder via gæring. Ole Vang fra Institut for Natur, Systemer og Modeller på Roskilde Universitetscenter hører til blandt de danske forskere, som ved allermest om stoffet, der findes naturligt i drueskaller og derfor også i rødvin. Han fungerer derfor som rådgiver angående den videnskabelige status på stoffet og vurderer, at det vil være muligt at forbedre optaget i organismen, hvis man som udgangspunkt lader det rene stof indgå i en anden blanding en den, man eksempelvis finder i bær eller som ekstrakt. (Side.6 Sektion. Første)
    Periode7 nov. 2008

    Mediedækning

    1

    Mediedækning

    • TitelGærceller kan erstatte vin og fede fisk
      Mediets navn/udløbIngeniøren
      Dato07/11/2008
      Producer/forfatterBerit Viuf
      PersonerOle Vang