Fuld skrue på det indre marked

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge EU-kommissionen skal Europa øge væksten, og det skal ske med det samme, hvis ikke Europa skal køres agterud af USA og Asien. EU-kommissionen vil derfor opruste og styrke det indre marked. Og ifølge flere EU-eksperter er formålet at skabe ét velfungerende marked i Den Europæiske Union, hvor nationale forhindringer for den frie konkurrence skal ryddes af vejen for at opnå de fulde fordele. Jesper Jespersen, økonom og professor på Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (RUC), siger, at der tale om konkrete tiltag, der har til formål at reducere de omkostninger, der for den enkelte virksomhed er forbundet med at have 27 forskellige myndigheder i stedet for én fælles myndighed. (Katrine Birkedal Christensen)
Periode27 sep. 2010

Mediedækning

Mediedækning

• TitelFuld skrue på det indre marked
    Mediets navn/udløbUgebrevet A4
    Dato27/09/2010