Fremtidens uddannelse. Tæl mindre, udvikl mere

Presse/medie

Beskrivelse

Det kniber med at kunne tilbyde de studerende på landets videregående uddannelser tilstrækkelig megen undervisning, og den undervisning, der tilbydes, er ikke altid af højeste kvalitet, mener prorektor og professor i universitetspædagogik på RUC Hanne Leth Andersen og pædagogisk konsulent ved CBS Jens Tofteskov. Undervisningen regnes fortsat for en sekundær aktivitet i forhold til forskningen, men det er ledelsens ansvar at skabe rammer for udvikling af undervisning. Hanne Leth Andersen og Jens Tofteskov håber, at politikerne vil forstå, at arbejdet med at skabe forskning og undervisning på højeste niveau kræver, at universiteterne får lov til at tælle mindre og udvikle mere. Kun sådan kan uddannelserne formidle engagement og dyb faglig indsigt til de mange nye studerende.
Periode25 jul. 2011

Mediedækning

Mediedækning

• TitelPas på bureaukratiet på universiteterne