For få handicappede i arbejde

• Pernille Steen Lenzner

Presse/medie

Beskrivelse

Der er tale om en udpræget projektkultur, hvor den ene hånd ikke ved, hvad den anden laver. Nogle projekter fungerer godt, andre mindre godt, men ingen samler op, evaluerer og giver det overblik, som kunne føre til bedre resultater, siger Pernille Steen Lenzner, som er forfatter til afhandlingen og tilknyttet Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (RUC). Hendes studium dokumenterer, at beskæftigelsesprocenten for mennesker med handicap og nedsat arbejdsevne er 26 i Danmark, mens den til sammenligning er 50 procent i Sverige. Landsformand for Dansk Handicap Forbund, Susanne Olsen, kan sagtens genkende konklusionerne og ønsker sig, at der nu må blive gjort en bedre indsats for at samle trådene.
Periode25 nov. 2012

Mediedækning

Mediedækning

• TitelFor få handicappede i arbejde