Far, skrue lige ned for musikken!

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge Henrik Jensen, historiker ved Roskilde Universitet, er idealet for det moderne menneske, at livet er en proces, hvor man er i konstant bevægelse. Dette ideal harmonerer imidlertid særdeles dårligt med den konkrete hverdag, som de fleste forældre befinder sig i - en hverdag, der er præget af rutiner og gentagelser. Og netop derfor er det for de fleste forældre vigtigt at klæde sig og opføre sig som unge for at signalere, at de stadig har ungdommens frihed. På baggrund af sine studier understreger Henrik Jensen dog, at svaret på modernitetens udfordringer ikke er at dyrke en forældrerolle, der er tømt for autoritet. Og det får man, hvis man som forælder bliver ved med at definere sig selv ud fra, hvad man har lyst til, ikke hvad man har pligt til og bør gøre, pointerer han.
    Periode27 jun. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelFar, skrue lige ned for musikken!
      Dato27/06/2009
      PersonerHenrik Jensen