En sag om smag

    Presse/medie

    Beskrivelse

    Danskerne er ved at miste deres fødevarekultur. Vi ved ikke længere, hvad der er godt, hvis ikke det står på pakken. Den udvikling er fatal, for hele vores kultur udspringer af mad, vi klassificerer historien efter, hvordan vi har lavet mad, og måltidet er den vigtigste sociale handling overhovedet. Det siger lektor på Roskilde Universitetscenter Jan Krag Jacobsen, som også er tidligere formand for Det Danske Gastronomiske Hus, i en temaartikel om danskernes trængte fødevarekultur. Han mener, at hele diskussionen om fødevarer kommer til at ende i en diskussion om tillid til samfundet.Side 22-23 (Side.22-23 Sektion. Hele avisen)
    Periode5 maj 2006

    Mediedækning

    1

    Mediedækning

    • TitelEn sag om smag
      Mediets navn/udløbInformation
      Dato05/05/2006
      Producer/forfatterMalin Schmidt
      PersonerJan Krag Jacobsen