Du er, hvad du spiser

Presse/medie

Beskrivelse

Region Sjælland vil til at udnytte, at maden i stigende grad bliver en del af vores identitet. Det skal ske ved et forsøg på at skabe lokal stolthed over de kvalitetsprodukter, man har i regionen. Derfor vil man bruge 29,3 millioner kroner på en satsning, der blandt andet involverer Østdansk Turisme, University College Sjælland, Slagteriskolen i Roskilde, Roskilde Festival og en forskningsenhed fra RUC. Forskningsleder Jon Sundbo, professor i oplevelsesøkonomi på RUC, vurderer, at mellem en tredjedel og halvdelen af danskerne vil komme til at dyrke madkultur og madoplevelser. - Min vurdering er, at man ud over turister vil kunne få fat i en hel del mennesker, der i stigende grad vil vælge at bruge deres fritid og penge på det her frem for ture i biografen eller teateret, siger han og peger på, at det handler om signalværdi.
Periode28 maj 2011

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelDu er, hvad du spiser
    Mediets navn/udløbSjællandske
    Varighed/længde/størrelse2. sektion, side 6
    Dato28/05/2011
    Producer/forfatterThomas Revsbech
    PersonerJon Sundbo