Beskrivelse

Medvirkende:
Anthony Aconis, far til tvillinger på 10 måneder.
Søren Gade, blev alenefar til to teenagedøtre.
Svend Åge Madsen, chefpsykolog på Rigshospitalet og mandeforsker.
Steen Baagøe Nielsen, kønsforsker på Roskilde Universitet.
Vært: Anne Kejser.

Periode26 jun. 2018

Mediedækning

Mediedækning

• TitelKejser: Er far lige så god som mor?
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbDR P1: Kejser
    MedietypeRadio
    Varighed/længde/størrelse00:56
    LandDanmark
    Dato26/06/2018
    BeskrivelseOg er faderlig omsorg lige så god som moderlig omsorg? Det korte svar er ja. Al forskning viser, at far kan være akkurat lige så god som mor. Alligevel møder alenefar Anthony Aconis bekymrede blikke og nedladende kommentarer fra især kvinder, der tilsyneladende sætter spørgsmålstegn ved, om hans små tvillinger nu også får det, de har brug for. Anne Kejser får besøg af Anthony og et par mandeforskere, og de skal tale om, hvordan farrollen er under forandring, og hvordan det for nogle kvinder kan opleves som en trussel.
    Medvirkende:
    Anthony Aconis, far til tvillinger på 10 måneder.
    Søren Gade, blev alenefar til to teenagedøtre.
    Svend Åge Madsen, chefpsykolog på Rigshospitalet og mandeforsker.
    Steen Baagøe Nielsen, kønsforsker på Roskilde Universitet.
    Vært: Anne Kejser.
    Producer/forfatterAnne Kejser