DR anklages for at svigte musik og litteratur

Presse/medie

Beskrivelse

En ny rapport fra Kunstrådet viser, at lytterne præsenteres for langt mindre litteratur og kompositionsmusik på Danmarks Radios FM-kanaler i dag, end de gjorde for 10 år siden. Rapporten er udarbejdet af for Kunstrådet af Ib Poulsen, professor, dr.phil. fra Institut for Kultur og Identitet ved Roskilde Universitetscenter. Han mener, at den del af befolkningen,som har nydt godt af litteratur og musik gennem DR, har lidt et tab. Kanaldirektør på P2, Hans Peter Larsen, har selv gået igennem programfladen og kommer frem til et helt andet resultat. Han udtaler, at rapporten indeholder en masse fejl og unøjagtigheder og vil sørge for, at der senest på mandag vil ligge en kommentar til rapporten på kulturminister Brian Mikkelsens bord.  (Side. Sektion.
    Periode15 sep. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelDR anklages for at svigte musik og litteratur