Det driver ned ad væggene

Presse/medie

Beskrivelse

Ida Schulz, RUC, har været på etnografisk feltstudie inden for de redaktionelle mure på TV-Avisen og TV2 Nyhederne. Det er der kommet en ph.d.-afhandling samt bogen 'Bag nyhederne - værdier, idealer og praktis' ud af. Konklusionen er, at nyheder ikke kun bliver til efter de klassiske nyhedskriterier, men også efter de usaglige kriterier for, hvad der er en god historie, der "driver ned ad væggene" i de enkelte mediers redaktionslokaler. Gratisaviserne har dog gjort, at der i disse dage sker store forandringer i redaktionslokalerne. Ida Schulz mener, at det er sundt, at man begynder at diskutere de redaktionelle linjer, for det tvinger medierne til at finde ind til deres grundværdier. (Side.14-15 Sektion. Hele avisen)
Periode29 sep. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelDet driver ned ad væggene
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato29/09/2006