Beskrivelse

MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato13/11/2023
    BeskrivelseSlagterigiganten Danish Crown er kommet i mediernes søgelys, efter det kom frem at virksomheden ikke har overholdt armslængdeprincippet til Aarhus Universitet, i forbindelse med udarbejdelsen af en forskningsrapport om svinekøds klimaaftryk. Sagen giver dog ikke anledning til bekymring om virksomhedens fremtid i Ringsted Kommune.
    Producer/forfatterGresa Fazliu
    URLhttps://navisen.dk/blog/danish-crown-i-modvind-slagteri-i-ringsted-gaar-fri/