Da Onyszko skrev det, mange tænker

Presse/medie

Beskrivelse

Fodboldspilleren Arek Onyszko blev ansat i FC Midtjylland efter en dom for hustruvold, og fyret efter at han i sin erindringsbog "Fucking polak" beskrev sit had til bøsser. Årsagen var, at klubbens brand var i fare. Arek Onyszkos holdninger er dog ikke fremmede, forklarer mandeforsker på RUC Kenneth Reinicke. - Drenge opfostres med, at homoseksuel er noget af det mindst maskuline, man kan være. Derfor bliver det brugt i mange sammenhænge, når mænd forsøger at marginalisere andre mænd. Det er en måde at stive sig selv af på, siger Kenneth Reinicke. Den udlægning er sportsjournalist på Ekstra Bladet og forfatter Lars Werge helt enig i. Han mener, at Onyszko blot er et symptom på den verden, han lever i.
Periode5 nov. 2009

Mediedækning