Brug for at få flygtninge ud på arbejdsmarkedet

Presse/medie

Periode1 feb. 2017

Mediedækning

Mediedækning

• TitelBrug for at få flygtninge ud på arbejdsmarkedet
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbDR.dk
    MedietypeRadio
    Varighed/længde/størrelseIndslaget forekommer ca. 11 minutter inde i udsendelsen.
    LandDanmark
    Dato01/02/2017
    BeskrivelseDer kommer færre og færre asylansøgere til Danmark, og derfor er der ikke længere brug for at kigge på flere asylstramninger, men i stedet at få de mange flygtninge, der er kommet, ud på arbejdsmarkedet, lyder det fra udlændinge -og integrationsminister Inger Støjberg (V) i dagens udgave af Berlingske. Når kommunerne vurderer, at kun få af dem er jobparate, skyldes det, at de ikke taler dansk, lyder det fra professor Thomas P. Boje fra Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet. Projektleder på Talent Management under Industriens Fond Maja Gammeltoft mener ikke, at man behøver at kunne tale dansk for at kunne bestride et job.
    URLwww.dr.dk/radio/ondemand/p1/radioavisen-2017-02-01-12-00-2#!/11:44
    PersonerThomas P. Boje