Borgmester jubler over løft til fattige

Presse/medie

Beskrivelse

Nogle af højdepunkterne i det regeringsgrundlag, som blev fremlagt i går af Helle Thorning-Schmidt (S), Margrethe Vestager (R) og Villy Søvndal (SF), var fokus på sundhed i skolen og på jobbet og væk med loftet over kontanthjælpen, så de fattigste får flere penge mellem hænderne. Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), er glad for opgøret med fattigdommen og mener, at fattige københavnerne vil kunne mærke det nye regeringsgrundlag. Professor og samfundsforsker ved RUC John Andersen tror også, at den nye regerings initiativer vil kunne mærkes i København og give et løft til dem helt i bunden af samfundet, og at der kommer fokus på miljøet og danskernes sundhed, blandt andet i form af mere motion i skolen samt øget forebyggelse. (Julie Stougaard)
Periode4 okt. 2011

Mediedækning

Mediedækning

• TitelBorgmester jubler over løft til fattige
    Mediets navn/udløbUrban
    Dato04/10/2011