Bompenge i København og Århus?

• Malene Freudendal-Pedersen

Presse/medie

Beskrivelse

Malene Freudendal-Petersen forsker i sammenhængen mellem hverdagsliv og transport ved Institut for Miljø, Teknologi og Samfund på Roskilde Universitetscenter. Hun fortæller om det bomsystem, der har været på prøve i Stockholms centrum det sidste halve år. Forsøget har været en succes, og hun er sikker på, at danskerne også vil tage positivt imod et sådan projekt. Mange, selv dem, der holder af bilen, ønsker nemlig en by, hvor det offentlige rum kan bruges på mere end trafik. Danskerne kræver dog, at bompengene bruges til at forbedre den kollektive trafik, så der kommer et ordentligt alternativ til bilen. Alt i alt anbefaler Malene Freudendal-Petersen et bomsystem i både København og Århus. DR P1 Morgen 1.sektion klokken 07.09, sidst i program, 6'30''/20' (Side. Sektion. 07:09)
Periode31 jul. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelBompenge i København og Århus?
    Mediets navn/udløbDR P1 Morgen 1. sektion
    Dato31/07/2006