Beboere i kamp mod ni års larmende metrobyggeri

Presse/medie

Beskrivelse

Professor Jacob Torfing fra Institut for Samfund og Globalisering ved Roskilde Universitetscenter kan godt forstå, at de københavnere, som bliver hårdest ramt af udvidelsen af Metro Cityringen, føler sig forbigåede af politikere. Beboerne i nogle af de hårdest belastede områder føler nemlig ikke, at de er blevet hørt eller har haft mulighed for at gøre indsigelser, før politikerne var blevet enige om linjeføringen. Ifølge Torfing ville både magthavere og borgere have fået mere ud af, at borgerne på et tidligere tidspunkt var blevet inddraget i projektet.- Vi har på papiret en glimrende lovgivning med gennemsigtighed og høringer. Problemet er, at man altid kommer for sent i gang med at inddrage almindelige borgere, siger han. (Side. Sektion. Default)
    Periode11 okt. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelBeboere i kamp mod ni års larmende metrobyggeri
      Mediets navn/udløbPolitiken
      Dato11/10/2008