Beskrivelse

På hjemmesiden Regnbuebarn.dk kan barnløse danskere møde hinanden og indgå en form for fælles forældreskab, men selvom det er et godt initiativ, så er der fortsat en del spørgsmål, der skal afklares, mener lektor i filosofi på RUC Thomas Søbirk. Han forklarer, at han er bekymret for kvaliteten af den sæd og de æg, som bliver byttet via siden. Han påpeger, at det er vigtigt, at der ikke fødes børn med alvorlige sygdomme. Alle har imidlertid ret til at få et barn, selvom forældreegnetheden skal vurderes, men under forudsætning af, at barnet får et godt liv, må alle få børn. Og der er intet, der tyder på, at regnbuebørn ikke vil få et helt så godt liv som et gennemsnitligt barn, vurderer Thomas Søbirk.
Periode5 mar. 2011

Mediedækning