24syv Morgen 07.05 07-04-2016 (2)

Presse/medie

Beskrivelse

Unge, der vil i gymnasiet i sommeren 2019, skal have karaktergennemsnit på mindst 04 fra folkeskolen i dansk og matematik for at blive optaget. Sådan lyder det i Venstre-regeringens nye udspil  til en reform af de gymnasiale uddannelser. Vi taler med forkvinde i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Veronika Schultz, om udspillet.

Hvis du bliver gravid med sunde tvillinger, men kun ønsker ét barn, kan du i Norge vælge at få fjernet det ene foster. Her til morgen spørger vi, om det samme skal indføres i Danmark? Vi spørger tvillingerne Anne og Martin Damsgaard Bach hvad de mener om kvinders ret til fosterreduktion.

Periode7 apr. 2016

Mediedækning

Mediedækning

• Titel24syv Morgen 07.05 07-04-2016 (2)
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløb24Syv
    MedietypeRadio
    Varighed/længde/størrelse00:54:58
    LandDanmark
    Dato07/04/2016
    BeskrivelsePå Borupgaard Gymnasium i Ballerup afvikler 3.g-eleverne Mr and Miss Put, som er en konkurrence, hvor udvalgte 1.g'ere dyster om, hvem der er flottest, frækkest og sjovest. Vi taler med to elever fra Borupgaard Gymnasium, som er uenige i, om det er en god idé.

Unge, der vil i gymnasiet i sommeren 2019, skal have karaktergennemsnit på mindst 04 fra folkeskolen i dansk og matematik for at blive optaget. Sådan lyder det i Venstre-regeringens nye udspil til en reform af de gymnasiale uddannelser. Vi taler med forkvinde i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Veronika Schultz, om udspillet.

Hvis du bliver gravid med sunde tvillinger, men kun ønsker ét barn, kan du i Norge vælge at få fjernet det ene foster. Her til morgen spørger vi, om det samme skal indføres i Danmark? Vi spørger tvillingerne Anne og Martin Damsgaard Bach hvad de mener om kvinders ret til fosterreduktion.
    URLhttps://www.24syv.dk/programmer/24syv-morgen/13217863/24syv-morgen-0705-07-04-2016-2
    PersonerRikke Andreassen