Taking Turns with Implicit bias

Munch-Jurisic, D. M. (Oplægsholder)

Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

Beskrivelse

I anledning af kvindernes internationale kampdag, den 8. marts holder Koordinationen for Kønsforskning endnu engang et morgenarrangement. I år med et feministisk perspektiv på ubevidste fordomme på universiteterne

Tre forskere vil på forskelligvis undersøge og fortælle om ubevidste fordomme udfra politiske, kulturelle og strategiske perspektiver. De vil hver især give deres input til, hvordan ubevidste fordomme kan betragtes.

Åbner samtalen om ubevidste fordomme for et intersektionelt blik på universitetskultur eller universitetsstrategi? Skaber det mulighed for, at ulighed kan tydeliggøres og potentielt forandres? Eller er det bare endnu et institutionelt 'quick fix'?

09.00 - 9.15: Kaffe og croissanter

09.15 – 09.30: Velkomst ved prorektor på KU, Bente Merete Stallknecht og prodekan for uddannelse på SAMF, Andreas de Neergard.

09.30 – 10.30: Præsenstationer af Judy Robertson, Lea Skewes og Ditte Marie Munch-Jurisic

10.30 - 10.40: Kaffe

10.40 – 11.30: Panel om ubevidste fordomme i akademia med blandt andre KU's nye mangfoldighedskonsulent, Maria Mortensen og Vanessa Hall fra promoteme.co.

CSS, Øster Farimagsgade 5, Lokale 1.1.18.
Periode8 mar. 2019
Sted for afholdelseKøbenhavns Universitet, Danmark