Research seminar on distributive justice

Lægaard, S. (Arrangør)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedDeltagelse i workshop, seminar og kursus

Beskrivelse

Forskningsgruppen straf og etik holder den 17. januar et seminar om fordelingsretfærdighed i mødelokalet i hus 3.2.2. Program: 10-11: Joshua Preiss (University of Minnesota): "Comparative Justice and the Idea of Personal Responsibility" 11-12: Kasper Lippert-Rasmussen (AU/RUC): "Social Relations Egalitarianism versus Luck Egalitarianism: What Is at Stake?" 12-13: Frokost 13-14: Jasper Littmann (University College London): "Combating Antimicrobial Resistance: what do we owe to future persons?" 14-15: Frej Klem Thomsen (RUC): "Why Should We Care What the Public Thinks?" Seminaret er åbent for alle interesserede, også studerende. Men da papers forventes læst på forhånd bedes interesserede at tilmelde sig hos Sune Lægaard på laegaard@ruc.dk senest fredag den 11. januar.
Periode17 jan. 2013
BegivenhedstypeSeminar