Polytechnic University of Milan (Ekstern organisation)

Frølunde, L. (Medlem)

Aktivitet: MedlemsskabMedlemskab af bedømmelsesudvalg

Beskrivelse

Frølunde deltager i evaluering en ph.d. afhandling af Simona Venditti om digital storytelling i design, forventet i december, 2016. Medlemskabet medfører at Frølunde, som den eneste internationale bedømmer, holder en offentlig præsentation på Politecnico di Milano. Formålet er at åbne for en diskussion om forskningsfeltet kommunikationsdesign og storytelling, og at perspektivere Vendittis forskningsbidrag til feltet.
Venditti har været gæstestuderende på RUC i foråret, 2016. Hun er tilknyttet Forskerskolen i Design ved Design Department of Politecnico di Milano, Italy. Forskergruppen er IMAGIS Lab (www.imagislab.it), som har fokus på strategisk kommunikation, designprocesser, audio-visuel og transmedial storytelling.

Body type: Ph.d. bedømmelsesudvalg
Periode1 okt. 2016 - 31 jan. 2017