Næstformand for Danish Biometrics Research Project Consortium (Ekstern organisation)

  Aktivitet: MedlemsskabMedlemskab af styrelse i virksomhed eller organisation

  Beskrivelse

  Næstformand for Danish Biometrics Research Project Consortium


  Danish Biometrics er et samarbejdsprojekt mellem danske og udenlandske virksomheder og forskningsinstitutioner med henblik på ikke alene forskning og udvikling men også testning og benchmarking af biometri som selvstændig ID teknologi eller som supportteknologi i integration med andre teknologier som f.eks. smart cards, RFID, nano eller PKI.

  Som et traditionelt forskningskonsortium er det målet for Danish Biometrics at bidrage til at styrke samspillet mellem grund- og anvendt forskning, innovationsprocessen samt formidlingen og den industrielle udnyttelse af den gennemførte forskning.

  De projekter og temaer som Danish Biometrics vil søsætte skal ligeledes have høj faglig kvalitet og indhold af forskning, innovation og potentiale for udnyttelse ligesom aktiviteterne vil have nyhedsværdi samt bruger-, erhvervs- eller samfundsmæssig relevans.

  For at kunne opfylde disse ambitiøse mål har det fra starten været initiativ-tagernes hensigt at samle alle relevante ressourcer og kompetencer hos danske forskningsmiljøer og interesseorganisationer og indgå partnerskaber med innovative danske og udenlandske virksomheder. Danish Biometrics er en fusion som gør den til et slagkraftigt forsknings- og udviklingsmiljø og i den forstand også udtryk for et nyt og epokegørende eksperiment i dansk forskning.

  Med den organisation der er sammensat af en række private virksomheder, interesseorganisationer og universiteter er det bestyrelsens opfattelse, at der er den nødvendige troværdighed, opbakning og sidst men ikke mindst engagement til stede, der vil sætte konsortiet i stand til, som de eneste i Danmark, at løfte denne nationale opgave.
  Bibliografisk note: www.danishbiometrics.org
  Emneord: biometri, identifikation, it-sikkerhed
  Navn: Næstformand for bestyrelsen

  Body type: Bestyrelse
  Periode30 jan. 200628 aug. 2008
  Sted for afholdelseDanish Biometrics Research Project Consortium

  Emneord

  • biometri
  • identifikation
  • it-sikkerhed