Kom med på opdagelse i grammatikken

 • Lars Heltoft (Foredragsholder)

  Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  Beskrivelse

  Til mødet var der udsendt følgende invitation til medlemmerne

  "Kom med på opdagelse i grammatikken

  Medierne bragede løs med at nu er sgu ikke længere et bandeord. Det var en af de sjovere pointer fra den første fyldestgørende bog i 40 år om dansk grammatik på dansk. Hør begrundelsen om hvorfor ’sgu’ ikke længere er et bandeord på gå-hjem-mødet. Derudover vil professor Lars Heltoft fører dig længere ind i grammatikkens univers og give konkrete eksempler på hvordan grammatiks viden kan hjælpe dit sprogarbejde.

  Mødet vil have form af oplæg og dialog. Vi ønsker at drage dine hverdags spørgsmål og problematikker ind, derfor vil vi gerne forinden høre om dine sproglige udfordringer. Hvis de er af grammatisk karakter, vil Lars Heltoft gå i dybden med dem. Skriv dine udfordringer til sb@artefaktkommunikation.dk inden den 1. oktober.

  På gå-hjem-mødet vil du møde Professor Lars Heltoft, som vil fører dig ind i grammatikkens univers og give eksempler på hvordan grammatik kan gøre kommunikationsarbejdet bedre.

  Lars Heltoft, professor ved Roskilde Universitet. I 2011 udkom bogen ’Grammatik over det danske sprog’. En bog på 1800 sider og i 3 bind. Bogen er skrevet i samarbejde med Erik Hansen."

  Mødes ledes af Signe Bonnén
  Periode6 okt. 2011
  BegivenhedstitelDansk Kommunikationsforening: Gå-hjem-møde
  BegivenhedstypeKonference
  PlaceringKøbenhavn, DanmarkVis på kort