International Børnesolidaritet. Det Latinamerikanske Marked. Pædagogisk Metodeudvikling af integrationsfremmende undervisningstilbud til etnisk danske elever og elever med anden etnisk baggrund end dansk.

 • Petra Daryai-Hansen (Deltager)

  Aktivitet: Andet

  Beskrivelse

  International Børnesolidaritet har siden 2004 gennemført undervisnings- og aktivitetstilbudet Det Latinamerikanske Marked (herefter Markedet). Markedet henvender sig til børnegrupper i alderen 6-8 år og er specifikt målrettet indskoling (0.-2. klasse) og tilknyttede daginstitutioner i det geografiske område København/Københavns Amt. Formålet er at give børn i Danmark viden om og indsigt i arbejdende børns liv i Latinamerika.
  International Børnesolidaritet ønsker at undersøge mulighederne for at udvikle aktiviteter i organisationens eksisterende undervisningstilbud Det Latinamerikanske Marked, som kan indgå i skolens arbejde med integration. Konsulenten skal udarbejde teoretiske overvejelser over, hvordan klasser med etnisk dansk børn og børn af anden etnisk baggrund end dansk kan arbejde med interkulturel forståelse og sameksistens med udgangspunkt i Markedet. Herudover skal konsulenten deltage i overvejelser om, hvordan man kan bruge det allerede eksisterende undervisningsmateriale, og hvilke nye aktiviteter man kan tilføje.

  Periode1 mar. 200730 jun. 2007
  Sted for afholdelseInternational Børnesolidaritet, Danmark