INK2019 - Det digitale universitet i en brydningstid

Pedersen, L. (Deltager)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedDeltagelse i workshop, seminar og kursus

Beskrivelse

Konferencen henvender sig til alle formidlings- og kommunikationsmedarbejdere ved institutionerne ved de videregående uddannelser.

Gennem et bredt udvalg af faglige indspark og workshops vil vi blive udfordret og inspireret inden for den kommunikative sfære samt få mulighed for at danne netværk på tværs af institutionerne.

Som kommunikationsmedarbejder på et af de danske universiteter - på et universitet anno 2019 - er opgaven med at finde vej i en digital verden et vilkår, der understreger den brydningstid - eller skal vi sige højhastighedstid - som også universiteterne som institutioner befinder sig i. Hvordan kan vi som kommunikationsfolk støtte op? Hvilke værktøjer, platforme, greb, virkemidler kan vi tage i brug for at nå vores målgrupper og ikke mindst understøtte formidlingen af forskningen?

Med navne som Benjamin Rud Elberth og Astrid Haug på programmet i selskab med blandt andre vores norske kollega og Podcast-wizz Hallvard Lavoll fra Oslo Met og indlæg fra gode kolleger er der inspirationsgaranti.
    Periode31 okt. 20191 nov. 2019
    BegivenhedstypeKonference