External Review Panel, Ministry of Education Arts Quality Assurance Framework, Singapore (Ekstern organisation)

Olav Harsløf (Medlem)

Aktivitet: MedlemsskabMedlemskab af udvalg, råd og nævn

Beskrivelse

Evaluering af Singapores to kunstakademier NAFA og LASALLE (design, billedkunst, musik, teater, mode, dans). Panelet består af Dr. Liu Thai Ker (formand, direktør og arkitekt, Singapore), professor Olav Harsløf (Performance-design, RUC, Danmark), professor Anthony Jones (president for The School of the Art Institute of Chicago, USA), Mr. Lee Suan Hiang (Chief Executive Officer, National Arts Council, Singapore), Professor Linda Drew, dekan for akademisk udvikling, Camberwell, Chelsea, Wimbledon University of the Arts, London, UK), Professor Kingman Lo (rektor, operainstruktør, Canton International Summer Music Academy, China), Professor, komponist Bernard Tan (direktør for Center for Maritime Studies, National University of Singapore).
Navn: Panel Member
Periode1 jul. 200730 jun. 2009
Sted for afholdelseExternal Review Panel, Ministry of Education Arts Quality Assurance Framework, Singapore
Grad af anerkendelseInternational