EuroFaculty Kaliningrad, Member of the Project Expert Group: CBSS - Council of Baltic Sea States, Joint Baltic Sea Project on Law and Economics in support of the Immanuel Kant State University of Russia (IKSUR) up-date of curriculum and teaching methods in line with European standards.

Klemmensen, B. (Deltager)

Aktivitet: AndetAndet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Rådgivnings- og konsulentvirksomhed

Beskrivelse

Medlem af Styregruppen og konsulent for Ministeriet for Videnskab, Teknologi på 'EuroFaculty Kaliningrad', Østersørådets fælles-statslige program til restrukturering og opdatering af curriculum og undervisningsmetoder i økonomi og jura på IKSUR, Immanuel Kant State University of Russia, Kaliningrad
    Emneord: EuroFaculty, uddannelsesreform

Projektet ledes af det danske Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Innovation på vegne af CBSS. Projektet, der har 2 underprojekter, èt for økonomi / Business Admininstration og èt for jura med hver deres internationale consortium af universiteter, der har ansvaret for projekternes udførelse på det pågældene område. Målet for projektet er IKSUR / Immanuel Kant State University of Russia og min opgave er dels at fungere som medlem af styregruppen og dels at være konsulent for Mininsteriet for Videnskab, Teknologi og Innovation ved dets varetagelse af opgaven som leder af styregruppen og ansvarlig for projektet overfor CBSS.
    Periode1 feb. 2000 - 1 aug. 2007
    Sted for afholdelseMinisteriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Danmark