Design Forum (Ekstern organisation)

Aktivitet: MedlemsskabMedlemskab af forskningsnetværk

Beskrivelse

Design Forum har til formål at skabe øget transparens, åbenhed og synergi og at facilitere en fælles dialog om dansk designs fremtid mellem de danske designaktører.

Det danske designfelt består af en bred vifte af aktører med forskellige fokusområder, der har et fælles ønske om at styrke og udvikle dansk design.

Design Forum er et forum, der samler ledende aktører i den danske designsektor. Her sidder repræsentanter på ledelsesniveau fra bl.a. uddannelsesinstitutioner, erhvervsfremme- og brancheorganisationer.

Design Forum har til formål at skabe øget transparens, åbenhed og synergi og at facilitere en fælles dialog om dansk designs fremtid mellem de danske designaktører. Det er rum for at vende idéer og perspektiver, dele viden og afsøge muligheder for samarbejde på tværs.

Design Forums medlemmer mødes 3-4 gange årligt og orkestreres af Dansk Design Center.

I Design Forum sidder blandt andet CBS, CIID, D2i, Dansk Design Center, Danske Kunsthåndværkere og Designere, Design denmark, Design Museum Danmark, Designrådet, Designskolen Kolding, DI’s Designudvalg, DTU, FAOD, INDEX: Design to improve life, ITU, KADK, KEA, More Creative, RUC, SDU, Via University College og AAU.
Periode1 jan. 2018 → …
Sted for afholdelseDesign Forum, Danmark
Grad af anerkendelseNational