Den søde forbindelse - Die süße Verbindung: Erfaringer fra bager-/konditorworkshop i projekt RegioSKILL: Regionalität, Sprache, Kunst, Identität, Lebenslanges Lernen

Sommer, F. M. (Foredragsholder)

Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

Beskrivelse

Formålet med projekt RegioSKILL er gennem praktisk samarbejde at arbejde med sprog, identitetsprocesser og læring i regionen – på tværs af landegrænserne. Projektet rummer en række praktiske udviklingsprojekter, hvor undervisere fra erhvervsskoler, lærlinge, og kunstnere fra Danmark og Tyskland samarbejder om at producere produkter og kunstværker.
    Periode12 dec. 2013
    Sted for afholdelseUnknown external organisation

• Erhvervsuddannelse
    • Lærlinge