Død over Disciplinerne?

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedDeltagelse i workshop, seminar og kursus

Beskrivelse

På det seneste har grænserne mellem kunst, videnskab og teknologi været stærkt trafikeret - kunst låner fra teknologi, teknologi låner fra videnskab, videnskab låner fra kunst og så videre. Det har skabt et væld af krydsbestøvninger og mutationer i grænseområdet mellem disciplinerne.
Men hvad gør disse krydsbestøvning? I stedet for at diskutere hvad den ene eller anden disciplin er, så spørger vi, hvad disciplinerne hver især og tilsammen gør? Hvad sker der i de stærkt trafikerede grænseområder mellem disciplinerne og hvad gør det ved dem? Er vi vidne til discipliners død eller rettere en omdefinering af discipliner, som vi kender dem eller er det altsammen en trend, der vil blæse over?
Vi har inviteret Michael Haldrup professor (MSO) ved Roskilde Universitet, Christian Skovbjerg Jensen kurator og leder af Inter Arts Center i Malmö, Stina Hasse Jørgensen postdoc ved IT Universitetet i København, Andreas Refsgaard kunstner og kreativ koder, der vil indlede samtalen den første time. Derefter vil vi invitere deltagere ved arrangementet ind i dialogen.
Anne Julie Arnfred PhD stipendiat ved Roskilde Universitet og Majken Overgaard programleder ved Catch vil moderere samtalen og tage referat, der derefter vil blive sammenskrevet og offentliggjort på projektets hjemmeside.
Periode25 dec. 2021
BegivenhedstypeAndet
PlaceringHelsingørVis på kort
Grad af anerkendelseNational