Luk

Organisationsprofil

Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning befinder sig i skæringsfeltet mellem humaniora og samfundsvidenskab, og er bredt funderet i sin tilgang til psykologi og uddannelsesforskning, blandt andet ved at der inddrages discipliner fra antropologi, sociologi, filosofi, biologi og historie.

Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning udnytter den synergi, der ligger i fagenes mange berøringsflader, samtidig med at de to videnskabers særskilte profiler fastholdes.

Instituttet varetager forskning, uddannelse, formidling samt omfattende ekstern virksomhed med henblik på vidensdeling og kompetenceudvikling. Instituttet prioriterer tværfagligt samarbejde og interdisciplinære tilgange i overensstemmelse med RUC's overordnede målsætninger.

Både i uddannelser og forskning vægter instituttet faglig og samfundsmæssig relevans højt - og anser det som særligt vigtigt at være katalysator for udvikling af problem- og projektbaserede uddannelsesformer, som værner om kritisk stillingtagen.

Instituttet udvikler viden, der er orienteret mod at afdække betingelserne for øget velfærd, velstand og social bæredygtighed

 

Kontaktinformation

Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Danmark

Publikationer

(3272)

Vis alle »

Aktiviteter

(2281)

Vis alle »

Priser

(3)

Vis alle »

ID: 552345