Luk

Organisationsprofil

Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT) er et innovativt og interdisciplinært universitetsmiljø, der kombinerer naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora til at studere samspillet mellem kommunikation, virksomheder og informationsteknologi i teori og praksis.

CBIT leverer forskning, uddannelse og formidling inden for journalistik, kommunikation, performance-design, erhvervsøkonomi, virksomhedsledelse samt datalogi og informatik. Instituttet ser det som sin opgave at bidrage med ny viden, som omsætter videnskabelig analyse til brugbare værktøjer til strategisk og praktisk håndtering af udviklings- og forandringsprocesser i samfundet og dets virksomheder, kulturinstitutioner, mediehuse, offentlige organisationer og ngo'er.

Design, innovation og forandring i et globaliseret videnssamfund er gennemgående temaer i CBITs forskningsgrupper, hvor aktørperspektivet og praksisorienteringen indtager en central plads. Således er mange af instituttets forskere optagede af at analysere, skabe, forme og formidle forskellige praksisformer, der involverer brugere, medarbejdere, målgrupper, publikummer eller andre former for aktører.

 

Kontaktinformation

Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Danmark

Publikationer

(5407)

Vis alle »

Aktiviteter

(4489)

Vis alle »

ID: 552332